Правна информация · Изтриване на данни
Изтриване на акаунт и данни
Последна актуализация: 10 юли 2026
Прекъснете връзката с един социален акаунт
Отворете приложението SimplePost, отидете в Акаунти и изберете Disconnect за съответния акаунт. Това премахва активната връзка със SimplePost и съхранените идентификационни данни за платформата. Можете също да отмените достъпа на SimplePost директно в настройките за свързани приложения на съответната социална платформа.
Изтрийте акаунта си в SimplePost
Изпратете имейл от регистрирания си адрес в SimplePost до support [at] simplepost.social със заглавие „Data Deletion Request“. Посочете, че искате акаунтът и свързаните с него лични данни да бъдат изтрити. Може да поискаме да потвърдите собствеността на акаунта.
Потвърдените заявки обикновено се изпълняват в рамките на 30 дни. Изтриваме или анонимизираме данните на акаунта, идентификационните данни за свързаните платформи, идентификационните данни за API/CLI/MCP на SimplePost, черновите, планираните публикации, записите за публикации и съхраняваната медия, освен когато запазването се изисква за данъчни цели, фактуриране, предотвратяване на измами, сигурност, разрешаване на спорове или друго законово задължение.
Какво не се премахва при изтриване
Публикациите, които вече са публикувани в социална платформа, остават под контрола на тази платформа и трябва да се изтрият там. Премахването на SimplePost също не изтрива данни, които асистент с ИИ, MCP клиент, доставчик на плащания или социална платформа съхранява самостоятелно според собствената си политика.
Самостоятелно хоствани внедрявания
Ако използвате софтуера с отворен код самостоятелно, операторът на това внедряване контролира данните и процеса на изтриване. Изтриването на данни от хостваната услуга SimplePost не засяга отделна самостоятелно хоствана база данни или хранилище на обекти.